• Okategoriserade
  • 0

Måndag 17/1

Utvald som en av fem bland sextio sökande. Inte illa. Idag var jag på intervju för jobbet som kommunchefens sekreterare/assistent. Jag hoppas att det gick vägen. Jag var dessutom yngst och ende kille bland de utvalda. Jag fick en broschyr med mål för Köping fram till 2005. Och så glömde jag den! Jag kom inte på några svaga sidor, men nu kom jag på nåt som jag borde ha utvecklat: Kommunchefen undrade om jag funderade på att plugga vidare, och jag pratade på om att jag inte kunnat göra det på grund av jobbet på Forum. Det verkade kanske som att jag sökt jobbet på  kommunen för att kunna plugga. Men om jag får ett intressant jobb, som jag verkligen vill ha, då blir jag kvar där ett tag… Jag kan bara hålla tummarna och hoppas på att jag får jobbet. Det här är något som jag verkligen vill.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.