Förnyad garderob

Under en tid nu har mina kläder varit ganska färgglada, lite åttiotalsstuk eller kanske tidigt nittiotal. Jag känner nu att färgerna är på väg ut. Kanske är det hösten, kanske har jag tröttnat. Jag kommer nog ändå att ha en fot kvar i åttiotalet, fast lite mer rockigt kanske man kan säga att det blir. Höstens och vinterns palett blir dovare, men jag inte kommer att överge färg helt och hållet. Blanka och metalliska material tänker jag fortsätta att använda, och skinn kommer in mer och mer. Detta självklart uppblandat med stickat och bomullsplagg. Och sneakers. Lite höstigt helt enkelt. Mina senaste sneakers ser ut så här och är mina enda från Converse.

clash

Converse All Star i The Clash-utgåva. Bra låt. Bra stad.

Jag måste se till att få mer förvaring hemma, för travarna med skokartonger får snart inte plats. En ny garderob får det bli, med skoförvaring. Och då får mitt fina Aneboda klädskåp från Ikea inte längre plats. Vill du ha det? Kom och hämta! Så här ser det ut:

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Macke K skriver:

    Fortfarande 80-tal, men lite mer rock. Är det Mathias goes pudel vi ska förvänta oss?

  2. Mattis skriver:

    Haha, det vore nåt. Jag kanske skulle spara ut till långt hår? Och så en permanent på det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.