• Okategoriserade
  • 0

Till SVT om Popcircus

Våren 2009 drog SVT igång programmet Popcirkus, men nu läggs det ner. Tyvärr svek tittarna. Kära SVT, När jag först hörde talas om att SVT skulle börja sända programmet Popcircus blev jag glad över att någon äntligen satsade på ny och aktuell livemusik i svensk tv. Jag såg fram emot programmet, men det fanns ett par problem. För det första: sändningstiden. Halv åtta en vardagkväll? Det funkar inte. Jag tror att en start runt klockan tio skulle vara mycket bättre. För det andra: programmets längd. En och en halv timme är för långt. Även om jag är ett stort musikfan så tror jag att en timme räcker. I övrigt gillade jag allt med programmet: musiken (så klart), programledarna, engagemanget. stämningen, inslagen, lokalen. Det var mycket ambitiöst, men tyvärr funkade det inte. Nu hopas jag på nya musikinitiativ från SVT. Hälsningar, Mathias Lövström

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.