• Okategoriserade
 • 6

Nu blir jag sjuk

I helgen var jag i Köping och firade pappa som fyllde sextio år i fredags. (Grattis!) Min syster, som jag brukar bo hos, var barnvakt för en liten kille på åtta månader. Han var snuvig, och nu tror jag att han har smittat mig. I morse när jag vaknade hade jag nämligen ont i halsen så nu knaprar jag Bafucin. Men vem kan motstå att charmas av en sån liten kille? I går glömde jag dessutom min mobil på jobbet, och när jag kom dit i morse så hade batteriet såklart dött. Men nu är den på laddning igen. Till sist: Den 12 april spelar Håkan Hellström på Scandinavium, och jag har bokat biljett.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jörgen skriver:

  Dött batteri – hur återuppväcker man ett sånt? Ser framför mig elchocker och Frankensteins monster…

 2. Mattis skriver:

  Elchocker är inte så dumt.

 3. Lydia skriver:

  Om du var ute efter ett konkret exempel: Jag. Jag brukar vara ganska så motståndakraftig mot små killar och tjejer. Jag säger inte att det är något jag är stolt över, bara att det är så. Häpp!

 4. Mattis skriver:

  Jag kanske också borde bli bättre på att motstå dem, om man nu ska behöva bli sjuk på kuppen.

 5. Kamilla skriver:

  Bafucin ska man inte ta jätteofta, jag hoppas du har läst på förpackningen… 😉 För övrigt tycker jag att ni är hemska som går på Håkan utan mig.

 6. Mattis skriver:

  Klart att jag har läst. Varannan timme.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.