• Okategoriserade
 • 4

Programmet presenteras av

På Kanal 5 kör Pedigree reklam för sina Dentastix. Och de använder ett knep för att fånga min uppmärksamhet. Just innan ett program ska börja visas ibland ett kort klipp med loggor och en röst som säger ”programmet presenteras av”. Jag är så van vid det att jag då riktar min uppmärksamhet mot tv:n, eftersom jag vet att det program jag vill se strax ska börja. Pedigree utnyttjar detta faktum, och mitt i ett sjok av reklamfilmer säger de ”programmet presenteras av”. Jag tror att programmet ska börja, och kollar på reklamen i väntan på detta. Men det visar sig att det är en vanlig reklamfilm som visas, och sen fortsätter det med mer reklam. Pedigree lyckas med ett enkelt grepp få mig att titta på deras reklam, som jag annars skulle ha struntat i. Hur länge kommer det att funka?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Det är rätt juste hundgodis. Man kan ge dem som muta när man vill klippa klor. Ja, nu vet du det också.

 2. Mattis skriver:

  Det ska jag komma ihåg.

 3. Åsa skriver:

  ja, Mathias – du är ju kanske inte primärmålgruppen för Pedigree. Om du inte vill köpa hundkex för att ha i fickan när du träffar mina eller Kamillas hundar…

 4. Mattis skriver:

  Precis -¬†och ändå tittar jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.