• Okategoriserade
  • 0

Ett bra besök i Stockholm

I morse gick jag upp redan klockan 04.30. Till min förvåning visade termometern på 13,4 grader. Det skulle bli en bra dag. Klockan 06.00 tog jag tåget till Stockholm för att ha överlämning med min efterträdare på UNF. När jag kom till Stockholm började jag med att käka frukost med Kenneth Det blev mycket snack om jobb och lägenheter och flyttar. Sen tog jag bussen ut till Stora Essingen och träffade gamla kollegor och dessutom min efterträdare Johanna. Det blev en trevlig och lagom lång dag, med lunch på sushistället och det kändes som att alla var där. När överlämningen var klar tog jag bussen tillbaka in till stan och käkade middag med Anton. Det var verkligen kul att ses igen. Jag saknar inte alls Stockholm som stad, men människorna. Det var skönt att komma till stan och känna att jag snart skulle åka hem igen. Och det var skönt att kliva in på UNF bara för att hälsa på. Jag är på oförskämt bra humör, jag vet inte riktigt varför, men det mesta känns bra just nu. Och inget verkar kunna rubba det. Undrar bara om folk runt omkring mig uppfattar det likadant. I Stockholm lyckades jag dessutom få tag i Kevin Michaels debutalbum, vilket jag inte lyckats med i Göteborg. Ett litet nederlag, men det kan jag ta. Dessutom fick jag med mig ett par nya snygga byxor hem. Kolla in Kevin Michael på YouTube
» Kevin Michael: ”It Don't Make Any Difference To Me (Acoustic)”
» Kevin Michael: ”It Don't Make Any Difference To Me (feat Wyclef)”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.