• Okategoriserade
  • 3

Folk på stan

Regnet fortsätter att ösa ner och hösten gör allt för att skrämma iväg det sista av sommaren. Men i dag har det i alla fall inte regnat. Det har varit en riktigt lugn dag, och nu sitter jag här och letar typsnitt till ett nytt projekt. I den fina lägenheten i den fina stan. Det märks att den här stan är mindre än Stockholm, och jag gillar det. Häromdagen mötte jag Cissa, som var projektledare för Studenternas Hus Tenoren i Borlänge när jag pluggade där. Nu bor hon också här i Göteborg med sin familj, och det var oväntat att träffa på henne på bussen till Nils Ericsson-terminalen på väg till jobbet. Och i dag sprang jag på Heddan, som också pluggade på GT fast året över mig, på stan. Lika oväntat som trevligt. (Det har också hänt att jag har sprungit på andra jag känner på stan, men om det är folk jag träffar ofta så känns det inte lika spännande att skriva om det här.) Det är sånt som gör den här stan så mycket trevligare än Stockholm. Där har det bara hänt en enda gång, om jag kommer ihåg rätt. I måndags blev det också så att jag spontant hängde med Erik, Marcus, Anna-Karin och Steve och käkade middag. Sånt gillar jag. I torsdags kollade jag och Erik på nya Bourne-filmen, Bourne Ultimatum. Den var inte lika bra som de två första, kanske inte helt oväntat. Storyn var lite för rak, och fotot föll mig inte i smaken. Den första filmen går på tv i kväll, kanske nåt att se? Vi såg filmen på Palladium, och fick platser längst fram på balkongen. Det trodde man skulle vara bra platser, men räcket kom i vägen. Men det var i alla fall inte fullsatt så vi kunde byta platser. Hur som helst är det konstigt att de säljer platserna, eftersom man inte ser hela duken därifrån. Nån som sätter emot på att det kommer en uppföljare?

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. emil skriver:

    de brukar faktiskt tipsa om att man måste vara längre än 180 för att se något från de främsta platserna. andra eller tredje raden brukar vara perfekt att sitta på. jag var lite sugen på filmen men nu tror jag att jag väntar och ser den på tv istället. tjoho!

  2. Mattis skriver:

    Jag är ju en och åttio (och en halv)! Och Erik är ju inte direkt känd för att vara kort heller. Men man kanske inte får så mycket tips när man bokar på nätet.

  3. Åsa skriver:

    Jag som tycker att Stockholm är för litet. Bara idag försökte jag undvika två personer på bussen som jag känner, eftersom jag verkligen behövde läsa inför seminariet jag var på väg till…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.