• Okategoriserade
  • 0

Vilken kväll!

Varje torsdag bjuder Borås stad på konsert på Stora torget. Det hela inleds med ett förband, och sen är det några tävlande i talangjakten ”Artist i Borås” innan kvällens huvudartist dyker upp. I går var det självaste Martin Stenmarck som stod på scenen. Hanna och jag var där och kollade in det hela. Vår favorit i talangjakten vann en plats i finalen, och hans kompisar hade plakat med texten ”We (hjärta) Snygg-Erik”. I dagens upplaga av Borås Tidning syns vi på bilden över publikhavet, precis bakom skylten, men våra huvuden är inte större än knappnålar. Jag måste säga att Martin Stenmarck är en bra entertainer, men det är lite trist när man inte har hört låtarna förut. Eller, jag hade hört två av dem: Las Vegas och Sjumilakliv. Och publiken var verkligen med på noterna. Lite läskigt var det att bredvid oss stod det en skum kille som uppenbarligen hade problem. Det verkade som att han skakade av ursinne, och ljudlöst stod han och skrek åt dem som stod framför honom.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.