Big fan of varumärken

MQ kampanjar stort om att de är ”Big fan of Varumärken”. Jag fattar inte grejen. Okej att man vill ha snygga kläder, men ett plagg blir inte snyggt bara för att det har ett märke. Att basunera ut att man gillar varumärken blir helt fel, det tar liksom bort udden av att de säljer snygga kläder. De kan egentligen ingenting om vad som är snyggt, de bara tar in kända märken. Det är lite den känslan jag får.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kamilla skriver:

  Jo, men nu är det ju så att massor av människor faktiskt köper kläder efter märke och inte efter utseende i första hand. Kanske är sådana MQ vill åt?

 2. Mattis skriver:

  Men är det inte bättre att säga vilka varumärken de har då? Nu blir det verkligen som att säga "bara kläderna har ett märke så är de snygga".

 3. Kamilla skriver:

  Jo, men folk tycker ju så. Inte folk som i alla, men märkesbögarna. Sen har de ju flera olika märken på MQ, så de som hatar kläder av ett visst märke kanske ändå hittar något de gillar där? Eller också vill de att man ska kika in för att se vad de har för märken, helt enkelt.

 4. Mattis skriver:

  Man får ju hoppas att de stora varumärkena har blivit stora just för att de gör snygga kläder.

 5. Kamilla skriver:

  Eller också har de blivit stora för att de gör kläder som passar en viss grupp (t.ex. fjortisar som vill vara coola) och har en massa pengar att göra reklam för.

 6. Mattis skriver:

  Frågan är ju hur fjortisarna lyckas övertala sina föräldrar att köpa dyra märkeskläder, så att företagen kan göra mycket reklam.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.