• Okategoriserade
  • 0

Fest x 2

Födelsedag Nu har jag blivit 30 år gammal. Det känns lite läskigt att tänka på det, för jag känner mig inte så gammal. Men det går nog över med tiden. Hmm. Jag har i alla fall haft två fester, en för kompisar och en för släkten. En del kompisar kunde inte komma eftersom de redan var bokade på annat, men det blev ändå rätt fullt här hemma. Och schyssta presenter fick jag också, bland annat världens snyggaste väggklocka, en bok med cool gammal svensk reklam, en tuggummiautomat, en orkidé och en bok med samtal på stan. Av släkten fick jag en vinylspelare (äntligen!) och presentkort. Men mest nöjd är jag såklart med att så många kom och hälsade på. Och med att jag har slängt ut mitt gamla barbord och ställt fram mitt gamla skrivbord som matbord i stället. Det funkar för både fest och poker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.