• Okategoriserade
  • 0

Julafton!

I dag har tomten varit här! Eftersom jag var på Sri Lanka under julen har julklappsutdelningen fått vänta tills nu. Fast först fick förstås storebror sina födelsedagspresenter. Hoppas att han var lika nöjd med dem som jag var (fastän jag hade spillt Sprite på omslaget till Pet Shop Boys-dvd:n Pop Art). Det kändes bra att ha många julklappar att dela ut, och jag tror att det blev rätt bra. Själv fick jag bland annat en ny kontorsstol. Jag är grymt nöjd. Den har bra hjul som inte förstör golvet dessutom. När jag monterade ner min gamla stol visade det sig att det bara var ett hjul som satt fast ordentligt. Hög tid för ett byte alltså. Dessutom fick jag boken Stefan Holm – höjdhoppare. Den ska bli spännande att läsa. Jag fick också parfym från Hugo Boss, och syster passade på att briljera med sina kunskaper om hur man ser att sånt är piratkopierat (den här var det inte). Hon har ju varit i New York, så hon har lärt sig ett och annat på Chinatowns bakgator, förstår ni. Nu kan jag plocka ner mina ljusstakar och ställa undan julskivorna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.