• Okategoriserade
  • 0

Söndag 23/10

Det här har varit den slöaste helgen på väldigt länge. Jag har inte gjort nånting. Jag borde ta tag i det där med att välja parti. Jag borde läsa partiprogram, välja ett parti och sen engagera mig. Egentligen är det pinsamt att jag inte har gjort det tidigare. Kanske är jag rädd att det ska visa sig att jag sympatiserar med nåt parti som jag inte alls gillar. Det vore jobbigt. Det har varit stor uppståendelse kring fågelinfluensan på sistone. Jag tycker att media gör en alltför stor grej av det. Det börjar bli lite som USA: skräm folket. Emil reder ut begreppen.

Bokönskelistan Yannick Tregaro: Hopp & Kärlek Stefan Holm: Höjdhoppare Köp! Folkhemmets reklam Dvd-önskelistan Little Britain

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.