• Okategoriserade
  • 0

Måndag 31/1

Jag har en plan. Jag ska inte komma så sent till jobbet på morgnarna. Jag ska gå till jobbet i stället för att ta bussen. Jag ska till och med äta frukost. Jag började i dag och det gick över förväntan. Jag fick en hel massa gjort, faktiskt mer än jag hade planerat att göra under dagen. Känns bra. Hoppas bara att jag kan vara på jobbet klockan åtta i fortsättningen också. Att gå upp tidigt var inte så jobbigt egentligen. I helgen var jag och Kenneth på IKEA och jag köpte äntligen ett klädskåp. Nu ska jag bara få in det i sovrummet också. Men det ska nog gå, så att det äntligen blir lite plats på hatthyllan. I helgen sov Beccis över. Alltid lika trevligt att träffas, men vi var båda ganska upptagna så vi hann mest träffas till frukost. Såg första avsnittet av ”Fyra nyanser av brunt” på tv i dag. Fantastiskt. Så mitt i prick och så lågmält. Lika oväntat som bra. (Väldigt, alltså.) Såg också filmen Ray på bio i helgen. Fantastisk musik och bra skådespeleri, även om det blev lite upprepningar på sina ställen. I dag fick jag ett korr till jobbet på ett kuvert som vi ska trycka till UNF. Jag fick en pdf på mejl bara för att kolla att allt såg rätt ut. Grejen var bara att de skickade mig exakt samma fil som jag hade skickat till dem. Klart att allting ser rätt ut då! Vad var poängen med det? Till sist: ännu en kompis jobbar nu på kansliet. Fast för IOGT-NTO. Men kul är det att ha lite fler roliga människor i huset.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.