• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 14/7

I dag har jag varit så duktich! Till att börja med gick jag upp tidigt – redan klockan åtta. Fast det kändes som att jag precis somnat när radion gick igång. Hoppas bara att jag kan undvika att vända på dygnet under resten av semestern… Anledningen till att jag gick upp så tidigt var att jag skulle hjälpa en av mina mostrar att renovera hennes nyinköpta radhus. Så i dag har jag spacklat hela eftermiddagen. I helgen blir det mer jobb, och då kommer också lite annat folk och hjälper till. Och nu i kväll har jag hjälpt en kompis ur en knipa, sånt känns bra. Hoppas att vi ses i helgen när det vankas Stevie Wonder-konsert. I morgon: Möte på jobbet – mitt i semestern!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.