• Okategoriserade
  • 0

Lördag 2/2

I onsdags var jag till Stockholm för att prata med folket på UNF och träffa de på ETC som jobbar med UNFs nya webbplats. Det var kul och gick bra, trots att jag fick gå upp klockan fem för att hinna med tåget.

När jag kom hem var det dags för nästa möte: stödgruppen för Tenoren. Det protokollet kommer att ta veckor att skriva rent.

I dag var det dags för den tredje delfinalen i Melodifestivalen, och jag har några kommentarer. "Det innersta rummet" med Date hade den mest klyschiga text jag någonsin hört. Linda Grips låt tyckte jag var bra redan när jag hörde introt. Sen började hon sjunga… Östen med Resten hade faktiskt den bästa låten. När de spelade "Hon kommer med solsken" andra gången stod hela publiken upp redan när de spelat halva låten. Den gick såklart vidare.

Herreys comeback var också en kul grej. Det gjorde ett bra framträdande och fick givetvis stående ovationer.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.