• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 1/5

I går var det grillkväll med några klasskompisar. Vi satt vid Tjärnasjön och hade riktigt trevligt. Termometern visade 16 grader under dagen, så det var riktigt skönt. Vi hade tänkt använda grillplatsen som finns vid sjön, men en högstadieklass hade redan tagit plats där, så vi fick köpa ett par engångsgrillar på Hemköp. En MC-polis svänge förbi oss och kollade så att vi skötte oss. En klasskompis hade hoppats på lite mer action. Att polisen skulle komma och sopa rent bordet, trycka upp nån av oss mot det och verkligen sätta oss på plats. Men det gick lugnt till. Så hon blev lite besviken… I söndags bjöd jag några kompisar på middag. ”Champinjongratinerad fläskfilé” stod på menyn. En rikigt trevlig kväll blev det. Vi bestämde oss för att visa vår uppskattning för en av våra lärare. Han har jobbat alldeles för mycket på sistone, och nu tagit en hastig semester. När vi frågade vår programansvariga om läget, ljög hon oss rakt i ansiktet. Så i går köpte vi en flaska whiskey (inte min idé) och åkte hem till honom för att överlämna den. Vi ville visa att vi gillar honom och står på hans sida.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.