Blir det nån bil?

Efter mitt förra inlägg har jag funderat och funderat på vad jag vill ha för bil egentligen. De som var med på listan då kändes trots allt ganska trista. Praktiska, men inte så kul. Så vad vill jag ha för bil? Nåt roligare har jag funderat på, kanske en cabriolet eller nåt annat sportigt. Men med en cabriolet måste man göra avkall på så mycket annat. Ofta blir baksätet trångt (inte minst i takhöjd) och bagageutrymmet obefintligt. Listan över tänkbara bilar har bara svällt och jag har inte kunnat bestämma vilken inriktning jag ska välja. Men nu tror jag att jag har hittat nåt. Det lutar åt en Saab. En 9-3 av senaste snitt, vilken modell spelar ingen roll. Det kan bli en cabriolet, en sedan eller en kombi. Mest lutar det faktiskt åt en kombi.

2010-Saab-9-3-Image-0038

Vilken bil det nu än blir så har jag i alla fall nånstans att ställa den. I går kvitterade jag nämligen ut nycklarna till mitt alldeles egna garage. Häromveckan såg jag ett gäng som tömde just det garaget på sitt innehåll. Det måste ha innehafts av en riktig samlare. Garaget var nämligen fullt med prylar – från golv till tak. Hela två containrar kördes bort och bara en släpkärra med prylar sparades. Jag tänkte i stället att jag skulle få plats med en bil. Jag ska bara köpa en först.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Anders skriver:

  Ok, kul skämt. "Saab".

  Seriöst, vilken bil ska du köpa?

 2. Mattis skriver:

  Men du kan ju inte döda skämtet så där snabbt!

 3. Ok, kul skämt. "Saab".

  Seriöst, vilken bil ska du köpa?

 4. Mattis skriver:

  Men du får väl skicka en lista på önskemål så ska jag se vad jag kan göra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.