• Okategoriserade
  • 2

Paloma Faith

I går fick jag mitt senaste skivinköp i brevlådan: Paloma Faiths ”Do You Want The Truth Or Something Beautiful?”. Det är skön pop med retrokänsla. Här intill är senaste videon ”New York”. Hon har också en videodagbok som man kan följa på hennes Youtube-kanal. I det senaste inlägget är hon på skivbutiken HMV och köper sin egen skiva billigt. Efter att du har sett videon kommer du också att vilja köpa skivan. Så charmig är hon. » Lyssna i Spotify » Köp billigt på bangcd.com

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    För en gångs skull så uppskattar jag ditt musiktips, vilka alltid är kvalitativa men ofta lite slätstrukna enligt min smak. Men det här rätt sjysst. Kanske inte så kul när det blir för storbandigt i soundet, utan mest intressant när det är ett mer rakare, modernt och rappt sound. Gillar Smoke & Mirrors.

  2. Mattis skriver:

    Äntligen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.