• Okategoriserade
  • 2

Friidrott och nya skor

I torsdags var jag och Andreas på Samsunggalan i Scandinavium och kollade på friidrott. Det var väldigt många saker som hände på en och samma gång på en liten yta, och ganska svårt att hålla koll på vart det hände. Men det var ändå en kul upplevelse och en del spännande tävlingar. Tyvärr gick det inte så bra för de svenska deltagarna, bäst var Linus Thörnblad som kom tvåa på 2,28. Eller kanske Alhaji Jeng som också kom tvåa, trots att han fick bryta när han fick ett slag av ribban på vägen ner. Tidigare i veckan hade jag smugit igång med löpningen igen efter knäproblem, en stukad fot och förkylning. Men knät var inte helt okej. Så jag började stretcha muskeln på lårets utsida och efter bara några dagar så hade problemen i knät försvunnit. Det var dessutom dags att köpa nya skor, så i lördags gick jag till Löplabbet för att få veta vilka skor som verkligen passar mig. Där går de grundligt tillväga. Först kollade de mina fötter och hur jag belastar dem och sen fick jag springa på ett löpband så att de kunde se hur jag sätter ner fötterna när jag springer. Resultatet blev ett par skor för neutralt löpsteg och med skön dämpning. Nu känner jag att uppladdningen inför årets upplaga av Göteborgsvarvet verkligen har börjat. Det är ju bara tre och en halv månad kvar. 16 maj är det dags!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Marcus skriver:

    Glöm inte bort att samla ihop ett lag till Lindholmenstafetten! En löpfest utan dess like 10 september. Och förresten, är ni många från samma företag som springer Göteborgsvarvet kan ni höra av er till mig… =)

  2. Mattis skriver:

    Det är ju jättelångt dit. Herregud. Du får påminna sen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.