• Okategoriserade
  • 0

En aning pepp

Senare den här veckan är det dags för Summer Camp. Jag åker dit på fredag, och på söndag dyker deltagarna upp. Mitt arbete med resorna går väl hyfsat, men det känns inte alls bra att inte ha koll på alla transporter som behövs. Jag ser mig som ganska flexibel, men när planerna ändras hela tiden och jag inte känner mig helt hemma på området så blir det jobbigt. Jag har verkligen inte varit särskilt pepp på det här lägret, men i går kände jag ändå att det nog kommer att bli ganska kul – det ska bli roligt att träffa alla som är där. Dessutom ser vädret lovande ut, och går bara alla ankomster bra på söndag så blir det nog bra ändå. Att jag skulle bli transportansvarig igen ser jag som högst osannolikt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.