• Okategoriserade
 • 4

Dålig service

Häromdagen var jag på Zara och hittade där en t-shirt som jag tänkte köpa. Jag ställde mig vid kassan, där två anställda redan fanns. Den ena höll på med något som verkade vara en handdator och den andra pratade i telefon. Medan jag stod där och väntade kom ytterligare två anställda fram till kassan och började pratade med de andra. Men ingen hjälp fick jag. De brydde sig inte om mig det minsta. Till slut tröttnade jag, la tillbaka t-shirten och gick därifrån. Jag förstår inte att det ska vara så svårt med service. Men snart står jag väl där igen och vill handla.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Du har inte blivit osynlig då?!

 2. Mattis skriver:

  Ibland undrar man.

 3. David skriver:

  Men att du ens la tillbaka t-shirten. Du skulle ha lagt den på disken och gått! Puckon!

 4. Mattis skriver:

  Det borde jag verkligen ha gjort. Men jag hade inte lagt upp den på disken utan stod och höll i den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.