Påsk hemma

Jag var hemma i Köping över påsk, men jag har så dålig koll på helgdagarna att jag missade att vi var lediga i dag också. Jag var alltså hemma i Köping fredag till söndag. I fredags blev det traditionell påskmiddag hemma hos mamma och pappa i Viby. Hunden Ida hade fått valpar samma natt, så det var extra roligt att se dem. Lördagen och söndagen bjöd på riktigt bra väder, med blå himmel och värme. På lördagen tog jag en promenad till hamnen och fotograferade en hel del. Några riktigt bra bilder tycker jag att det blev. Se dem här. När syster kom hem från jobbet drog vi till Västerås för påskmiddag med bror och Ove. Efter långa diskussioner blev det Thaimat inne i stan. Riktigt gott!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.