Vilken vecka!

Jag har fått ledigt och ska åka till Sri Lanka om två veckor. Den 10 december åker jag och den 26 kommer jag hem. Det ska bli skönt med två veckors solsken nu när det börjar bli kallt. Och det ska bli intressant att inte fira jul som vanligt. Dessutom ska det bli kul att träffa Kenneth igen, som jobbar där under två år. Trist bara att jag inte hinner med nåt göteborgsbesök innan året är slut. Saker att fixa: pass, klipptid (snart måste jag bara klippa mig) och kolla vaccinationer. I fredags blev det klart att jag kommer att jobba med Motdrag igen. Det blir en ny redaktör, men jag tar över arbetet med formgivningen. Det ska bli kul! Jag har saknat arbetet med tidningen, och det känns bra att få vara med på ett hörn igen.
I dag såg jag surfkillarnas bil på stan. Den känns inte så mycket Helly Hansen, men den väcker åtminstone uppmärksamhet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.