• Okategoriserade
  • 0

Fredag 12/5 – Dagen D

Jag trodde inte mina ögon. Det stod ”Antagen” på antagningsbeskedet. Idag kom ett brev från Högskolan i Dalarna, där det stod att jag blivit antaget till den utbildning som jag helst vill gå – under förutsättning att jag klarar Svenska B och Matematik D som jag nu läser på Komvux. Utbildningen börjar redan vecka 24, alltså i mitten av juni, veckan efter att skolan slutat. Det gäller att hitta en lägenhet i Borlänge och att klara kursen i matematik. Och så blir jag inte av med min lägenhet förrän i månadsskiftet augusti/september. Fastän jag alltså ännu inte vet om jag kommer in, är det bara att köra på. Jag säger upp mig på måndag, söker lägenhet och satsar allt på att  jag klarar det. Okej.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.