• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 29/12

Long time no see. Äntligen dags för en liten uppdatering. Det har varit jul och jag har varit hemma och träffat familjen. En riktigt trevlig jul i Västerås blev det. Dessutom traditionell juldagsmat hos mor och far. Innan jul hade jag ett himla sjå att fixa julklappar. Det brukar vara kul, men i år var det ganska jobbigt och jag blev inte helt nöjd. Men jag blev nöjd med de julklappar jag själv fick (bland annat en dvd-spelare, böcker, ett nytt täcke och en morgonrock). Innan jul köpte jag trådlöst nätverk och en dvd-brännare till mig själv. Det var roligt! Nu kan jag spela musik trådlöst från min dator till min stereo. Nu i dagarna jobbar vi för fullt med bistånd till det katastrofdrabbade Sri Lanka. IOGT-NTO-rörelsen är en av få svenska organisationer på plats. Vår lokala samarbetsorganisation Forut Sri Lanka har kontor på 150 platser runt om i landet, så hjälpen når ut och vi får rapporter om vad som behövs. Vi har fått 2 miljoner från SIDA till det arbetet, och UNF har själva skänkt 100.000 kronor. Det känns bra.

Du gillar kanske också...

Kommentera